Menu

Privacy beleid

Ik, Irma Geritz, eigenaar van de website en het merk Madeliefke respecteer de privacy van alle bezoekers van mijn site en draag er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je deelt vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Madeliefke gebruikt deze gegevens om haar klanten de volgende service te leveren:
Als je een bestelling plaatst, heb ik je naam, e-mailadres en (aflever)adres nodig om een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je over de status van je bestelling op de hoogte te houden. Betaling van je bestelling verloopt via Sisow, SumUp, PayPal of de ING-bank.

  • Voor betaling via Sisow zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van jouw eigen bank.
  • Betaling via Sumup gebeurt via een pinapparaat.
  • Betalingen die via PayPal worden gedaan, vereisen je naam en e-mailadres. Betaling gebeurt via een beschermde omgeving.
  • Wanneer je ervoor kiest om de bestelling vooraf te betalen, gebeurt dit door middel van een overschrijving naar de ING-bank. Bij de betaling verstrek je je naam en betaalgegevens aan deze bank.
  • Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 6x per jaar de nieuwsbrief met daarin de nieuwste producten, de laatste modekleuren en de beste aanbiedingen.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam en e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook heb ik voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram kan ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

Samenwerking met derde partijen. Madeliefke werkt samen met de volgende partijen:

  • Mijnwebwinkel is de host van mijn webshop www.madeliefke.com. Alle gegevens die je via mijn webshop ter beschikking stelt, worden opgeslagen op de servers van Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen, op grond van de verwerkingsovereenkomst, verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden, tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Sisow ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Sisow voor meer informatie. www.sisow.nl
  • De ING-bank ontvangt jouw naam en betaalgegevens wanneer je er voor kiest om de bestelling vooraf over te maken. Omdat de ING-bank zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van de ING-bank voor meer informatie. https://www.ing.nl/de-ing/privacy-statement/over-dit-privacy-statement/index.html
  • Sumup ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van jouw betaling wanneer je bij me pint. De betaling loopt verder via de beveiligde omgeving van jouw eigen bank. Omdat Sumup zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Sumup voor meer informatie. https://sumup.nl/privacybeleid/
  • PostNL ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van PostNL: https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/

Daarnaast gebruikt Madeliefke cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. 

Waar worden cookies voor gebruikt?
De website www.madeliefke.com gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan mijn site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op mijn site dus een stuk prettiger.

Er bestaan verschillende typen cookies. www.madeliefke.com maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

  • Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.
  • Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kan ik zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Ik kan de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van mijn bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.

Met welk specifiek doel plaatst www.madeliefke.com cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

  • Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
  • Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
  • G​oogle Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
  • Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om mijn Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.
  • Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om mijn Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser. Cookies worden pas geplaatst wanneer je actief aangeeft dat je hiermee akkoord gaat, of wanneer je verder navigeert door de website.

Madeliefke verkoopt je gegevens niet!
Madeliefke zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens:
Gegevens die je hebt verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling blijven bewaard. Dit ten behoeve van statistische doeleinden en mijn bedrijfsvoering. Wil je dit niet, dan kun je Madeliefke na 7 jaar verzoeken de gegevens van jouw order te verwijderen of anoniem maken. Die 7 jaar is de verplichte bewaartermijn voor de Belastingdienst.
Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief.
Email-verkeer wordt door mij verwijderd zodra de kwestie is afgehandeld, doch uiterlijk binnen 2 maanden.
WhatsApp en sms-verkeer wordt door mij direct van mijn mobiele telefoon verwijderd zodra de kwestie is afgehandeld.

Jouw gegevens inzien:
Je hebt altijd het recht om de door Madeliefke opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@madeliefke.com. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief

Autoriteit Persoonsgegevens:
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Madeliefke en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding:
Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot, of vernietiging , wijziging  of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens:
Madeliefke
Irma Geritz
Schapendoesweg 40
7312 EC APELDOORN
0624962086
info@madeliefke.com
 

Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming is het kopiëren van teksten, foto's of andere items op deze website verboden.

© copyright 2005-2018 www.madeliefke.nl

© 2017 - 2018 Madeliefke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Waar worden cookies voor gebruikt? De website Madeliefke.com gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan mijn site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op mijn site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Madeliefke.com maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. * Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. * Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kan ik zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Ik kan de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van mijn bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst Madeliefke.com cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: * Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. * Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. * Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. * Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. * Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser. Cookies worden pas geplaatst wanneer je actief aangeeft dat je hiermee akkoord gaat, of wanneer je verder navigeert door de website. Veel surfplezier, Irma www.madeliefke.com